Latvijas Rakstnieku savienība piedalās Ķīpsalas grāmatu izstādē

Nedēļas nogalē notiekošajā Ķīpsalas grāmatu izstādē Latvijas Rakstnieku savienība piedalās gan kā organizācija, gan ar daudzu mūsu organizācijas biedru jaunāko grāmatu un tulkojumu individuālajām prezentācijām.

Piektdien, 24, februārī pulksten 17 par jaunākajiem latviešu autoru darbu izdevumiem svešvalodās, ārzemju izdevēju un tulkotāju atbalsta iespējām stāstīs  Arno Jundze un šīs programmas kuratore Jeļena Budanceva. Šī ir laba iespēja uzzināt, kas paveikts gada laikā un kādas grāmatas jau izdotas svešvalodās vai tiks nodrukātas vistuvākajā laikā.

Lielākās LRS biedru aktivitātes sagaidāmas sestdien un svētdien. Ķīpsalas solījuši uzstāties Jānis Lejiņš, Inga Ābele, Andra Manfelde, Juris Zvirgzdiņš, Knuts Skujenieks, Māris Salējs, Ingūna Cepīte, Ieva Melgalve, Guntis Berelis un citi. Nemiet vērā, ka režisore Ināra Kolmane stāstīs par jaunās spēlfilmas Bille uzņemšanu, savukārt Māra Svīre par Vladimira Kaijaka nepabeigtā romāna izdevumu. Izstādē jau ierasti darbosies grāmatu maiņas punkts, varēs apskatīt Zelta ābelei 2016 nominētos izdevumus, notiks daudzu un dažādu žanru izdevumu atvēršanas svētki, būs iespējams iegūt savā īpašumā grāmatas par labām cenām un iespējams arī ar autora autogrāfu. Pilnu Ķīpsalas izstādes programmu skatieties šeit: http://rakstnieciba.lv/2017/02/17/latvijas-gramatu-izstade-2017-kulturas-programma/

Līdzīgas ziņas

Jaunumi Lasām kopā ar Eiropu Publicēts: 22. March, 2024