Apgādā „Mansards” iznākusi „Lielā sīkbūtņu grāmata”

Lielā ilustrētā grāmata iepazīstina lasītājus ar sīkbūtnēm, kuras lido, rāpo, kož un dzīvo kopā ar mums uz Zemes. Grāmata, kas ir populāra bērniem un pieaugušajiem vairāk nekā 10 valodās pasaulē, tagad tiek piedāvāta latviešu lasītājiem un mazajiem kukaiņu pētniekiem. Lielas un skaistas atbildes uz sīkiem jautājumiem, kas kļuvušas pieprasītākās skolās un bibliotēkās Lielbritānijā un visur, kur tiek pārtulkotas.

Grāmatas autors Juvals Zommers (Yuval Zommer) šajā izdevumā bērniem un pieaugušajiem atklāj simtiem sīkbūtņu, tos uzzīmējot un aprakstot. Viņš ir studējis Karaliskajā mākslas koledžā Londonā un strādājis kā radošais direktors labākajās reklāmas aģentūrās, līdz pievērsies lielajām bilžu grāmatām: „Lielā sīkbūtņu grāmata”, „Lielā zvēru grāmata” u. c.

Interaktīvajā “Lielo sīkbūtņu grāmatā” starp vabolēm, mušām un tārpiem iekļauti arī izzinoši fakti, kurus palīdzējusi apkopot sīkbūtņu eksperte Barbara Teilore (Barbara Taylor), vispirms iepazīstinot ar sīkbūtņu dzimtas koku, bet pēc tam sīkāk apskatot vaboles, mārītes, tauriņus, skudras, bites, zirnekļus utt, pamazām atklājot, kas dzīvo mūsu mājās un dārzos, uz pusdienu šķīvja.  Lai izzināšanas process kļūtu vēl aizraujošāks, autors lasītājiem devis interaktīvu uzdevumu. “Lielā sīkbūtņu grāmata” būs kā palielināmais stikls tā īpašnieka rokās. Izklaidējošs, skaists mākslas darbs bērniem no 4 gadu vecuma un viņu vecākiem.

„Lielo sīkbūtņu grāmatu” (64 lpp., izmērs 23×35 cm) var iegādāties apgāda „Mansards” mājaslapāhttp://www.apgadsmansards.lv/lv/book/492/liela-siikbutnju-gramata/ , kā arī lielākajās un mazākajās grāmatnīcās visā Latvijā. Jautā pēc lielās bilžu grāmatas arī skolu un publiskajās bibliotēkās.

 

Līdzīgas ziņas