Tasmīna Perija “Zelta nams”

Tasmīna Perija

Zelta nams

No angļu valodas tulkojusi Biruta Vaivode, Artūra Zariņa vāka dizains

Romantika, piedzīvojumi, noslēpumi…

 Heat

Zelta nams Saulrieta ezera krastā vairāk nekā pusgadsimtu pieder Vaiatu ģimenei. Pēc universitātes absolvēšanas Dženifera Vaiata atgriežas tajā pilna ar cerībām, jo priekšā ir vasara pie ezera. Kad tā beigsies, viņas sirds būs salauzta, ģimene sabrukusi un sapņi izplēnējuši…

Pēc divdesmit gadiem Zelta nams grimst pamestībā, jo kļuvis par traģisku notikumu vietu. Dženifera ir aizvērusi durvis uz pagātni. Un tad atgriežas Džims – vīrietis, kuru viņa satika un iemīlēja tai tālajā brīnumainajā vasarā un kurš plāno uzspodrināt Zelta namu līdz tā agrākajam spožumam. Abu atkalredzēšanās pamodinās senus sapņus un atklās tumšus noslēpumus, ko māja glabā joprojām.

Tasmina Perija ir viena no desmit labākajām Sunday Times bestselleru autorēm, kas sarakstījusi vienpadsmit romānus. Viņa pameta juristes karjeru, lai kļūtu par publicisti tādos izdevumos kā Elle, Glamour un Marie Claire.

Romantika, piedzīvojumi, noslēpums… brīnišķīgi uzrakstīts un aizraujošs stāsts!

Heat

Zaudēta mīlestība, seni, dziļi glabāti noslēpumi… Izcils romāns lietainai brīvdienai!

Marie Claire

Līdz šim labākais autores romāns – skaisti uzrakstīts, izsmalcināta un aizkustinoša romantika. Lasot izjutīsiet  dvēseles stīgu vibrēšanu.

Novelicious

Līdzīgas ziņas