Apgādā Kontinents nāk klajā latviešu autores Ievas Sīmanes grāmata “Svētlaimes medniece”

Ieva Sīmane

Svētlaimes medniece

 

Grāmata par iekāri un sievietes pašatklāsmi.

Spožs dārgakmens latviešu erotiskās literatūras žanrā!

 

Romantiskas jūtas mēdz uzplaukt visnegaidītākajos brīžos.

Viens zibsnis, un tu jau esi tam gatava.

Īss prāta aprēķins – vai ļauties? Tad tikpat īsa atbilde – jā!

Labāk nožēlot izdarīto, bet vēl labāk nenožēlot neko.

 

Dzīve mēdz pārsteigt visnegaidītākajā veidā. Grāmatas varone Eva ir romantiska būtne, pašizziņas alku un vienlaikus nedrošības savažota. Izaicinājums un iekāre viņu nebiedē. Viņa pati izvēlas, cik tālu iet un cik dziļi sevi iepazīt. Situācijas ievelk Evu svētlaimes tīklos…

 

 

Ieva Sīmane – drosmīgi un reizē delikāti ieved lasītāju pulsējošas kaisles teiksmainajā atvarā, saudzīgi izaicinot lasītāju skurbinošas baudas piedzīvojumiem, atstājot vietu kaislīgam iztēles lidojumam.

 

Evas stāsti ir neierastas realitātes piesātināti. Un, kā jau viss neierastais, tie gan valdzina,  gan izaicina. Tie ir dzīvas un kaislīgas esības caurstrāvoti, turklāt, brīžiem tik neveikli īsti, ka gluži vai pret paša gribu ievelk jutekliskā līdzpārdzīvojumā.

Kristīne Balode

Attiecību un seksualitātes speciāliste

 

Šī ir viena no drosmīgākajām latviešu sievietes intīmajām, spēcīgas vitalitātes pilnām atklāsmēm, ko man nācies lasīt, – atklāta un tajā pat laikā jutekliski kautrīga, mīlestības un cieņas pilna savā attieksmē pret vīrieti, un tas mūsu sabiedrībā negadās nemaz tik bieži.

Arturs Šulcs

Seksologs, pārmaiņu treneris

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Līdzīgas ziņas