A. Dž. Finns “Sieviete logā”

A. Dž. Finns

Sieviete logā

Tulkojusi Gunita Mežule, Artūra Zariņa vāka dizains, 432 lpp.

Vēl nenonācis grāmatnīcu plauktos, A.Dž. Finna romāns izraisījis vētrainu reakciju  un komentārus izdevēju un mediju telpā kā viena no desmitgades visgaidītākajām debijām. Romāns tiks publicēts trīsdesmit sešās valodās visā pasaulē un pēc tā motīviem Fox studija jau veido lielbudžeta filmu.

 

Vai vienmēr var ticēt tam, ko redz?

 

Anna Foksa dzīvo viena – patvērusies savā Ņujorkas mājā, un viņas mīļākā un gandrīz vienīgā nodarbe ir vērot pa logu savus kaimiņus.

Viendien pretējā mājā ievācas Raseli. Tēvs, māte un pusaugu dēls. Ideāla ģimene. Taču tad, kad Anna kādu vakaru, paskatījusies ārā pa logu, ierauga ko tādu, kas nav domāts viņas acīm, sievietes pasaule sāk brukt…

Kas ir īsts? Kas izdomāts? Kam draud briesmas? Kurš visu kontrolē? Šajā velnišķīgi aizraujošajā trillerī neviens un nekas nav tāds, kā sākotnēji izskatās. Turklāt tā nav paranoja, jo viss notiek īstenībā…

 

Pavērsienu pilna un spēcīga, asprātīga un aizkustinoša. Sieviete logā ir gudrs un izsmalcināts psiholoģiskās spriedzes romāns, kas atsauc atmiņā Hičkoka labākos darbus. 

 

Gada drosmīgākā debija

Romāna autortiesības pārdotas 36 valstīs

 

Sieviete logā viena no tām retajām grāmatām, kuru patiešām nav iespējams nolikt malā. Valoda ir tīra un bieži vien apbrīnojama. Tas, kā autors izspēlē savu absolūti oriģinālo stāstu uz film noir fona, ir reizē patīkami un sirdi stindzinoši.

Stīvens Kings

 

Apbrīnojami! Satraucoši! Burvīgi un pārsteidzoši… Autors radījis jaunās tūkstošgades noir žanra romānu, kas ir pilns ar aizraujošiem tēliem, vienreizējiem pavērsieniem.

New York Times bestselleru autore Džiliana Flinna

 

Autora debija attaisno skaļo reklāmu… Vispusīgs un nobriedis autora pirmais romāns, kas izceļas trilleru žanrā.

Library Journal 5 zvaigznes!

 

Līdzīgas ziņas