Trešdien pasākumā „Miera ķēķis. Kas stāv aiz teksta?”

Latviešu valodas aģentūra trešdien, 21. jūnijā kafejnīcā “Grauzdētava” (“Rocket Bean Roastery”), Miera ielā 29/31 turpina ikmēneša sarunu ciklu „Miera ķēķis. Kas stāv aiz teksta?” un aicina interesentus piedalīties. Katra mēneša trešajā trešdienā notiek rakstnieku un dzejnieku sarunas par valodas un literatūras profesionālajiem jautājumiem.
Sarunu cikla vadītājs, dzejnieks un tulkotājs Guntars Godiņš aicina dažādu paaudžu līdzīgas vai atšķirīgas ievirzes rakstniekus un dzejniekus uz pārdomām par vēstures atspoguļojumu prozas darbos, stila smalkumiem dzejā, literārā darba valodu, bērnu literatūras piedāvājumu un pieprasījumu, par cenzūru un konjunktūru un citiem jautājumiem, kas paliek aiz uzrakstītā un publicētā.
Uz trešo sarunu trešdien, 21. jūnijā plkst. 18.00 kafejnīcā “Grauzdētava“, Miera ielā 29/31 aicināti tekstgrupas “Orbīta” pārstāvji Sergejs Timofejevs un Artūrs Punte.
Sarunas tēma: cittautu literatūra Latvijā. Iekļaušanās, iesaistīšanās, integrācija literatūrā. Orbīta. Dzeja un performance.
No aprīļa līdz oktobrim paredzētas 7 sarunas.
Ieeja bez maksas.

Līdzīgas ziņas

Jaunumi Lasām kopā ar Eiropu Publicēts: 22. March, 2024