Apgāds “Zvaigzne ABC” piedāvā krāsojamo grāmatu pieaugušajiem

Nomoda sapni vax small

Ar krāsām pret stresu

Izkrāsojamās grāmatas pieaugušajiem pašlaik ir modes lieta gan Eiropā, gan ASV un Kanādā – pieauguši, nopietni cilvēki izkrāso sarežģītus zīmējumus, tādējādi harmonizējot sevi un atbrīvojoties no stresa. Arī Latvijā iznākušas vairākas krāsojamās grāmatas pieaugušajiem, bet pirmo reizi latviešu māksliniece radījusi lielformāta darbu krāsotkārajiem. Agijas Stakas grāmata “Nomoda sapņi” tapusi iedvesmas brīdī, grāmatas ievadā atzīstas Agija Staka: “Zīmēt krāsojamo grāmatu pieaugušajiem bija gluži jauna pieredze, jo lielākoties radu krāsainas ilustrācijas jaunajiem lasītājiem domātām grāmatām. Uzsākt kaut ko jaunu, nebijušu reizēm nav tik vienkārši, bet šie zīmējumi man nāca bez piepūles. Ceru, šo vieglumu jutīsiet arī jūs, kas manus zīmējumus izkrāsosiet un turpināsiet zīmēt.
Grāmata ir iecerēta fantāzijas rosināšanai un ikdienas stresa mazināšanai. Tā pamatā paredzēta krāsošanai, bet vienlaikus kalpos arī kā vienkāršu ilustrāciju veidošanas nodarbība. Iesākumā izkrāsojot, tad papildinot zīmējumus, drīz būs pavisam viegli pašam sākt zīmēt vienkāršotas dabas formas. Esi radošs, brīvs un līdzsvarots!”
Ja nolemjat iemēģināt roku izkrāsošanā, pieejamas ļoti dažādas grāmatas – no neliela formāta un apjoma līdz lielām un sarežģītām.

Bet svētdien, 28. februārī, pulksten 12.00 “Grāmatu svētkos 2016” Ķīpsalā bērnu izklaides istabā „Millili” aicinām uz Agijas Stakas meistarklasi “Zēmējumu pasaulē”, kurā gan bērni, gan pieaugušie varēs atklāt zīmēšanas un krāsošanas burvību. Pieaugušajiem būs iespēja harmonizēt sevi, izkrāsojot zīmējumus no jaunās grāmatas “Nomoda sapņi”, bet bērni Agijas Stakas vadībā atklās sevī zīmētāja talantu.
Nāciet ar visu ģimeni un aiciniet līdzi draugus!

Līdzīgas ziņas