APGĀDS ZVAIGZNE ABC IZSLUDINA DETEKTĪVROMĀNU KONKURSU

 

Detektīvromāni ir viens no pasaulē iecienītākajiem literatūras žanriem. Kurš gan nav lasījis Agatas Kristi, Žorža Simenona, Artura Konana Doila, Jū Nesbē un Jusi Adlera Olsena darbus?

Piedāvājam iespēju latviešu detektīvromānu autoriem un topošiem detektīvromānu autoriem!

No 4. aprīļa Apgāds Zvaigzne ABC izsludina detektīvromānu konkursu “Zvaigznes detektīvs”. Uzvarētājam – naudas balva un, protams, darba publikācija!

Konkurss ir anonīms un notiek divās kārtās. Darbu iesniegšana pirmajā kārtā notiek no 2016. gada 4. aprīļa līdz 2016. gada 1. jūlijam. Ņemot vērā, ka darbs pie romāna prasa ilgu laiku, izsludinām arī konkursa otro kārtu, kurai darbus var iesniegt no 2016. gada 1. augusta līdz 2017. gada 1. janvārim. Darbu vērtēšana pirmajai kārtai norisinās no 2016. gada 1. jūlija līdz 2017. gada 1. janvārim. Otrajai kārtai darbu vērtēšana notiks no 2017. gada 1. janvāra līdz 2017. gada 1. jūlijam. Konkursa pirmās kārtas uzvarētāji tiek paziņoti ne vēlāk kā 2017. gada 1. februārī. Otrās kārtas uzvarētāji – ne vēlāk kā 2017. gada 1. augustā.

Manuskriptus nerecenzē un atpakaļ neizsniedz.

Iesniegtos manuskriptus vērtēs žūrija, un uzvarētāju darbi tiks publicēti Apgādā Zvaigzne ABC. Ar sīkāku informāciju par konkursa norisi un darbu iesniegšanas kārtību var iepazīties konkursa nolikumā Apgāda Zvaigzne ABC mājaslapā www.zvaigzne.lv sadaļā “jaunumi – konkursi”.

Līdzīgas ziņas