Iznākusi dzejnieka Ulda Ausekļa dzejoļu grāmata bērniem “Divas astes mušas kuļ”

Divas_astes

Sagaidot Starptautisko bērnu aizsardzības dienu un gatavojoties dzejnieka Ulda Ausekļa jubilejai, izdevniecība “Lauku Avīze” laidusi klajā brīnišķīgu dzejas grāmatu bērniem “Divas astes mušas kuļ” ar jaukajām un mīlīgajām Signes Ērmanes ilustrācijām.

 

Jaunajā grāmatā apkopoti dzejoļi par runci Franci un minci Munci. Mince glezno, bet runcis spēlē ģitāru, mince mīt Ķīpsalā, bet runcis – tuvāk pie dabas, mincei patīk amariļļi, runcim – sēnes, bet abi kopā virpuļo dejā Parīzē pie Sēnas.

Grāmata “Divas astes mušas kuļ” stāsta bērniem par draudzību un mīlestību.

Dzejoļu grāmata paredzēta gan pirmsskolas, gan sākumskolas bērniem lasīšanai kopā ar vecākiem, vecvecākiem un draugiem.

 

Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā 1. jūnijā  plkst. 12.00 “Lauku Avīzes”  pagalmā, Dzirnavu ielā 21, notiks dzejnieka Ulda Ausekļa jaunākās dzejoļu grāmatas “Divas astes mušas kuļ” atvēršana. Grāmatas atvēršanas svētkos piedalīsies dzejnieks Uldis Auseklis, māksliniece Signe Ērmane un dziesminieks Uldis Fridrihsons, kā arī apkārtējo pirmsskolas iestāžu bērni.

 

Vēl šajā dienā “Lauku Avīzes”  pagalmā ikviens varēs iegādāties bērnu grāmatas par īpašām svētku cenām, nofotografēties ar jautro pingvīnu Pingo no grāmatiņas “Pingo un Pauls” un, protams, saņemt mazas, bet noderīgas dāvaniņas.

 

 

Līdzīgas ziņas