Sērijā “Agata Mistērija” iznākušas pirmās divas grāmatas

Sekojot dimantam    Safari_misija

Sērijā “Agata Mistērija” iznākušas pirmās divas grāmatas – “Safari misija” un “Sekojot dimantam”. Aizraujoša, izklaidējoša un izglītojoša grāmatu sērija – detektīvs bērniem no 8 gadu vecuma.

Agata Mistērija ir 12 gadus veca meitene, viņai ir apbrīnojama atmiņa un viņa vēlas kļūt par detektīvromānu rakstnieci. Kopā ar brālēnu Leriju, kurš studē slavenajā detektīvu skolā Eye International, izseko un atklāj lietas un notikumus viscaur pasaulē te pazudušu dimantu Amsterdamas ieliņās un Ņujorkā, te Ēģiptes plāksnes zādzību un Bengālijas pērles pazušanu, te slepkavību Parīzē pie Eifeļa torņa, te zādzība pie Niagaras ūdenskrituma, te pazudušais Dodža kronis Venēcijas karnevāla laikā, te kāda intriga Holivudā.

Grāmata tulkota jau 23 valodās!

“Safari misija”

Safari misijā jaunie londonieši dodas uz Keniju, viņiem jāatrod pazudusī baltā žirafe. Krāsaini, koši apraksti par Āfriku, neredzēti putni un baisas lauvas, vietējās ciltis un tērpi grāmatu ļaus salīdzināt ar Nacionālās ģeogrāfijas atlantiem un tās košajiem raidījumiem.

“Sekojot dimantam”

No kāda bagāta izsoļu nama nozagts dimants. Agatu un Leriju sagaida liels izaicinājums viņiem jādodas uz Amsterdamu un jāatklāj zaglis, kurš uzlauzis visdrošāko bruņu koferīti un dimanta vietā atstājis parastu akmeni.

Amsterdama jaunos detektīvus sagaida visā savā krāšņumā ar liesmojošu krāsu tulpēm puķudobēs, kuģīšu un laivu plūsmu kanālos un velosipēdistiem. Tur dzīvo arī nenogurdināmā un vienmēr aktīvā vecmāmiņa Jubileja, pati labākā hidroinženiere, kas piepalīdzēs jauniešiem atklāt pusmiljons mārciņu vērto noziegumu.

Līdzīgas ziņas