Džodija Ellena Malpasa. Miesassargs

Džodija Ellena Malpasa

Miesassargs

Tulkojusi Ingūna Jundze, vāka  dizains Artūrs  Zariņš, 432 lpp.

Mans pienākums viņu aizsargāt vairs nav misija… Tas ir instinkts!

Kamilla Logana ir bagātā un ietekmīgā uzņēmēja Trevora Logana meita. Visi, kas lasa avīzes, ir informēti par tētiņa princeses izšķērdīgo dzīvesveidu un neatļautām izklaidēm. Tikai daži cilvēki zina, ka jaunā sieviete smok savā zelta būrītī – stingrā tēva uzraudzībā – un dara visu, lai kļūtu finansiāli neatkarīga.

Džeiks Šārps ir augstākās klases miesassargs – izslavēts ar savu aukstasinību un spēju koncentrēties uzdevumam pat visbīstamākajos apstākļos.

Kad  Trevora Logana meitas dzīvība ir apdraudēta, viņš nolīgst Džeiku Šārpu par Kamillas miesassargu. Ne Džeiks nojauš, cik sarežģīts būs viņa jaunais pienākums, ne Kamilla – cik ļoti viņai ir vajadzīgs miesassargs…

 

 

NEW YORK TIMES bestselleru autores, strauji uzlecošās zvaigznes Džodijas Ellenas Malpasas kontā ir jau divas triloģijas par attiecībām starp īstu vīrieti un viņa liktenīgo sievieti. Autores stilu raksturo neatslābstoša intriga, pulsējoša kaisle, nerimtīga varoņu cīņa ar iekšējiem dēmoniem un baudas apsolījums romāna finālā.

Līdz 2012. gadam Džodija strādāja ģimenes uzņēmumā un centās apspiest uzmācīgo vēlmi sacerēt romānus. Tomēr pēc savas pirmās grāmatas panākumiem viņa velta laiku tikai rakstīšanai.

Džūdas Devero un Mereditas Vaildas talanta cienītājus uzrunās Malpasas spriedzes un kaislīgu ilgu piesātinātie darbi.

 

 

Lasītājs iemīlēs šo grāmatu jau no paša sākuma! Tēli izstrādāti tik reāli, ka lasot ir sajūta – darbība notiek tieši acu priekšā. Spontāni un emocionāli!

RT Book Reviews

Prieks lasīt! Autore kļuva par manu favorīti jau ar pirmo grāmatu!

Night Owl Review

 

 

 

Līdzīgas ziņas