Meredita Vailda. Triumfs

HAKERU SĒRIJĀ: Mulsums, Vēlme, Kaisle, Mīlestība, Triumfs

#1 The New York Times un USA Today bestsellers

 

Meredita Vailda

Triumfs

No angļu valodas tulkojusi Dina Kārkliņa, vāka dizains Artūrs Zariņš, 384 lpp.

 

Mūsu mīlestība ir skarba. Mēs bijām skarbi iemīlējušies un skarbi cīnījušies, lai šo mīlestību paturētu. Mūsu mīlestība nemēdz mīļi lūgt. Tā visu ņem pati. Tā posta. Tā aprij sirdi, neuzdodot nevienu jautājumu.

Tas, ko gūstam pretī, skar dvēseli līdz pašiem dziļumiem.

 

Ērika un Bleiks ir mijuši gredzenus un solījuši viens otru mīlēt mūžīgi. Kopā viņi ir piedzīvojuši gan elli, gan debesis. Viņi ir atklājuši viens otra noslēpumus kā miesā, tā dvēselē. Abi ir pārkāpuši visas robežas – un uzvarējuši. Ir tikai viens sapnis, kuru piepildīt nav viņu spēkos. Sapnis, kas savienotu abus uz mūžiem un apliecinātu viņu spēcīgās jūtas. Jauna dzīvība.

Likteņa pārbaudījumi vēl nav beigušies. Par ilgoto laimi no Ērikas un Bleika tiek prasīta augsta maksa. Ir cilvēki, kas vēl viņiem ļaunu. Šo cilvēku rīcībā ir nauda un vara. Bet Ērikai un Bleikam ir tikai viens vienīgs ierocis – viņu mīlestība. Un abi ir gatavi uz visu, lai to nosargātu.

“Hakeru sērijas” noslēdzošā grāmata ir kā strauja, ledaina upe, kas sagūsta un apskurbina. Ik lappuse piesātināta spraigiem notikumiem, un līdz pat pēdējam brīdim lasītājs turpina jautāt: vai laimīgas beigas ir iespējamas?

 

Meredita Vailda ir mūsdienu romantiskās literatūras pasaules spožākais dārgakmens. Absolvējusi Hārvarda Universitāti, brīvi jūtas IT pasaulē un uzskata sevi par bezcerīgu romantiķi. Meredita dzīvo Ņūhempšīrā kopā ar vīru un trim bērniem. Autores stilu raksturo lieliska, bagāta valoda, spraigs sižets un daudz romantikas… Lielākais grāmatu izdevējs Hachette Book Group par 7 miljoniem dolāru nopircis “Hakeru sērijas” grāmatas.

„Hakeru sērija” ir seksīgs ceļojums tehnoloģiju speciālistu pasaulē, pilns noslēpumu, melu un netikumu. Tiklīdz ķersieties pie pirmās grāmatas, vairs nespēsiet rimties, kamēr nebūs izlasītas tās visas.

Art, Books & Coffee

 

 

 

 

 

Līdzīgas ziņas