Nora Robertsa “Kad saulriets noskūpsta debesis”

Nora Robertsa

Kad saulriets noskūpsta debesis

Tulkojusi Ingūna Jundze, vāka dizains Artūrs Zariņš, 512 lpp.

 

Romāns iznācis Amerikā 2017. gada 30. maijā, un uzreiz nonācis New York Times bestselleru sarakstā.

 

Bodīnes nams ir idilliska atpūtas vieta pilsētas nogurdinātajiem. Šis uzņēmums ir Longbovu dzimtas lepnums, kas tai dāvājis prāvus ienākumus un apkārtnes iedzīvotāju cieņu. Tikai retais nojauš, kādi noslēpumi un traģēdijas slēpjas aiz šķietami laimīgās ģimenes mājas durvīm…
Katram personāžam ir sava pagātne un savas nākotnes cerības. Robertsa tās ir savijusi grodā sižeta līnijā, kas aizrauj lasītāju pamazām šķetināmu notikumu straumē. Tiecoties atklāt lielo noslēpumu, ikviens var just līdzi skaistajām, mērķtiecīgajām sievietēm un apbrīnot vīrišķīgos supervaroņus.

 

Nora Robertsa – pasaulslavenā New York Times bestselleru rakstniece, vairāk nekā 200 grāmatu autore. Viņas darbi izdoti gandrīz četrsimt miljonos eksemplāru. Latvijā Noras Robertsas romāni vienmēr atrodas pirktāko grāmatu sarakstā.

 

Robertsai arvien izdodas līdzsvarot romantiku un trilleri, tomēr šis vēstījums ir dziļāks, spriedze gandrīz vai taustāma, un beigu atrisinājums liks sirdij pukstēt paātrināti.

Kirkus

 

Šis romāns ir Robertsas talanta un pieredzes kvintesence!

Booklist

 

Kas padara Robertsas darbus pārākus par citiem? Tā ir bagātīgi dozēta romantika un baisas nojautas, kas vējo nozieguma vietā.

Publishers Weekly

 

 

Līdzīgas ziņas