Rakstnieku savienība aicina atbalstīt dzejnieku Reini Runci

Latvijas Rakstnieku savienība aicina finansiāli atbalstīt dzejnieku Reini Runci, ziedojot uz kontu LV82HABA0551011504293.

Reinis Runcis ir trīs dzejas krājumu – “Healja”, “Gaismas ķermenis” un “Elementi” – autors, kurš pirms 18 gadiem cieta autoavārijā un kopš tā laika ir paralizēts. Reinim nepieciešami vairāki kopēji, un šobrīd veselības problēmas skārušas arī viņa mammu, kura līdz šim daļēji pildīja kopējas lomu.

Adekvātiem dzīves apstākļiem Reinim vajadzīgi aprūpētāji, kas kopā strādā trīs slodzes. Ziedot.lv sedz viena aprūpētāja izmaksas, vēl aptuveni trešdaļu apmaksā valsts un Reinis pats ar sevis nopelnīto.

Reinis savā facebook kontā raksta: “Mamma šodien brauc operēt kkādu bumbuli, tad ķīmija, šī būs jau otrā tāda cīņa. Cilpa tā savilkusies ap kaklu kā vēl nekad. Dzirdēts ka tas esot seksīgi, bet laikam jau nav viss. Domas paliek skaidrākas.

Joprojām būtu priecīgs par kādu stabilu atbalstu. Rādās klāt dzīvojošu tanti vajadzēs ne tikai man. Lai tā būtu ilglaicīga un pozitīva būtne gribētos piedāvāt vairāk par iztikas minimumu.”

Konta numurs ziedojumiem: LV82HABA0551011504293

Līdzīgas ziņas

Jaunumi Lasām kopā ar Eiropu Publicēts: 22. March, 2024