Uzņemti jauni biedri

Uzņemti jauni biedri

Šī gada 6. jūlijā Latvijas Rakstnieku savienības valde, balstoties uz LRS ekspertu komisijas lēmumu uzņēma biedrībā četri jaunus biedrus.

LRS rindas papildināja dzejnieki Elīna Vendija Rībena un Pāvils Vaskāns. Elīna Vendija Rībena rekomendēja Andris Akmentiņš, Jana Egle, Aivars Eipurs un Inga Gaile, savukārt Pāvilu Vaskānu – Sergejs Moreino, Faina Osina un Jurijs Kasjaničs.

LRS tika uzņemta prozaiķe  Ramona Indriksone (attēlā), viņai rekomendācijas deva Inga Žolude, Bārbala Simsone un Aivars Eipurs.

Tāpat LRS valde atbalstīja ekspertu lēmumu uzņemt biedrībā radio žurnālisti, ilggadēju literatūras procesa atspoguļotāju un analītiķi Liegu Piešiņu. Viņu par īpašiem nopelniem rakstniecības popularizēšanā rekomendēja Māris Bērziņš, Inga Žolude un Roalds Dobrovenskis.

No sirds apsveicam jaunos biedrus!

Atgādinām, ka jauno biedru uzņemšana LRS vismaz divreiz gadā – pavasarī un rudenī, tomēr, ja ir iesniegumi, tad – biežāk. Biedrus uzņem, valdoties pēc statūtiem un nolikuma, izvērtējot katra pretendenta pienesumu. LRS biedriem ir vairākas priekšrocības, kas saistītas ar Radošās persona statusa iegūšanu un obligāto VSAOI maksājumu.

Līdzīgas ziņas

Jaunumi Lasām kopā ar Eiropu Publicēts: 22. March, 2024