Par radošajām rezidencēm Dubultu Rakstnieku namā 2023. gadā. Apkārtraksts

Kolēģi!

Vēlos jūs informēt par to, ka arī 2023. gadā meklēsim finansējumu radošajām rezidencēm Dubultu Rakstnieku namā. Atgādinu, ka Dubultos ir iespējams:

  1. uzturēties arī par saviem līdzekļiem;
  2. uzturēties par VKKF līdzekļiem.

Lai varētu uzrakstīt precīzāku projektu, lūdzu visus, kas vēlas uzturēties rezidencē iespējamā VKKF atbalsta gadījumā, atsūtīt līdz 10. februārim uz e-pastu rakstniekuidejas@gmail.com  nelielu, konkrētu pieteikumu, norādot tajā vēlamo rezidences laiku un nelielu (līdz 1000 zīmēm) iecerētā darba aprakstu rezidencē. Droši varat izmantot tādus formulējumus kā “izstrādāt dzejas krājuma koncepciju”, “topošā romāna attīstīšanai” vai “materiālu sagatavošanu zinātniskam rakstam par X daiļradi”. Atcerieties, ka rezidenču mērķis nav obligāti pabeigt romānu un iesniegt to izdevniecībā. Arī, ja darbs pie topošā manuskripta ir tikai iesākts vai iecerēts, esat laipni gaidīti, tikai uzrakstiet korektu pieteikumu. Tajā var pieminēt vairākus topošus darbus.. Atcerieties to, ka nozare neatbalsta lugu rakstīšanu!   

Termiņi: maijs – 31. oktobris. (Ir pilnīgi skaidrs, ka ar šā brīža apkures un elektrības izmaksām vēlā rudens un ziemas mēnešos rezidences nebūs pieejamas – Jūrmalas siltuma rēķini tuvojas 3000 eiro mēnesī.) 

Tāpat lūdzu informēt visus, kas plāno strādāt Dubultos uz sava rēķina, lai varam laikus saplānot istabu noslodzi un saprast, vai mums jāpiesaista uz vasaras periodu vēl kādi īrnieki.

Lūgums arī visiem tiem, kas Dubultos jau strādājuši un gatavojas izdot savus darbus, ielikt grāmatā Dubultu logo, kas atrodams mūsu mājas lapā. Paldies visiem, kuri to jau izdarījuši – ja varētu atsūtīt izdoto grāmatas vāciņu un informāciju par to, mēs to labprāt ieliktu Dubultu sadaļā mūsu mājas lapā, lai godātie eksperti un citi potenciālie finansētāji redz, ka Dubultos viss ir nopietni. Lūgums pieteikumus un pārējo informāciju sūtīt uz rakstniekuidejas@gmail.com.

Arno Jundze

Līdzīgas ziņas