Dziesmu un dzejas vakars

Latvijas 1. Rokkafejnīcā Reiterna nams Rīgā, Mārstaļu ielā 2/4 2016.g. 15. jūnijā 19.00 notiks šīs sezonas pēdējais Dziesmu vakars, uz skatuves būs dziesminieks Dinārs Gulbis un dzeju lasīs Dināra dziesmu tekstu autores dzejnieces Amanda Aizpuriete, Inta Riekstiņa,  Daiga Gulbe un Agita Draguna.

Dinārs Gulbis – dziesminieks, kurš plašākai auditorijai kļuva zināms pirms 5 gadiem, piedaloties festivālos “Bardu rudens” un “Vislatvijas dziesminieku saiets”, kur izpildīja pašsacerētas dziesmas ar savas dzīvesbiedres Daigas Gulbes vārdiem. 2015. gadā ierakstu studijā “Lauska” izdots un “Zelta mikrofons” gada balvai nominēts dziesminieka debijas albums “Es nezinu, kāds ir īsākais ceļš pie Tevis”, kura tekstu autori ir dzejnieki Velga Krile, Imants Ziedois, Agita Draguna, Amanda Aizpuriete, Ojārs Vācietis, Daiga Gulbe un Knuts Skujenieks. Dināra dziesmas un intervijas pēdējā laikā bieži bijušas dzirdamas dažādās radio un televīzijas pārraidēs.

Dināra Gulbja prasme izvēlēties patiesi labu dzeju un radīt tai piemērotu mūziku ļauj piedzimt īstam pārdzīvojumam, kas, pateicoties neatkārtojamai dziesminieka balsij un izpildījuma manierei, kļūst par baudījumu klausītājam. “Kad Tu dziedi, nav jādomā, vai esi patiess vai ne, ir ļoti jāmīl tas, ko Tu dari – ir tikai jāmīl dzeja, dziesma un klausītājs, kuru šī dziesma meklē,” tie ir dziesminieka Dināra Gulbja radio intervijā teiktie vārdi, kas ļoti precīzi raksturo Dināra attieksmi pret katru savu publisku uzstāšanos.

Dziesmu vakarus regulāri rīko Latvijas 1. rokkafejnīca, ieeja Dziesmu vakarā – brīvprātīgs ziedojums.

Tiekamies dziesmā!

Jautājumi un papildinformācija:

Imants Kulinskis, imants.kulinskis@gmail.com 28946831

Līdzīgas ziņas

Bez kategorijas Priecīgas Lieldienas! Publicēts: 29. March, 2024
Bez kategorijas Sveicam 18. novembrī! Publicēts: 18. November, 2023