Sebastians Ficeks “Es – Slepkava”

NACIONĀLAIS BESTSELLERS #1 Pārdots 12 000 000 eksemplāru

SLAVENĀKAIS VĀCU PSIHOLOĢISKĀ TRILLERA AUTORS

Sebastians Ficeks

Es – Slepkava

No vācu valodas tulkojusi Dina Kārkliņa, Artūra Zariņa vāka adaptācija, 400 lpp.

 

Mani sauc Simons

Man ir 10 gadi

ES ESMU SLEPKAVA

 

Simons Sakss, desmitgadīgs zēns, jūtas nelokāmi pārliecināts, ka ir slepkava. Un viņš var to apliecināt, aizvedot savu advokātu uz vairākām vietām, kur tiek atrasti līķi – cilvēki, kas ir nežēlīgi nogalināti tieši tā, kā bērns aprakstījis.

 

Roberts Šterns ir pieredzējis advokāts, un viņš liek uz spēles visu, lai atspēkotu zēna apgalvojumus. Jo dziļāk Šterns piekļūst slepkavību sērijas tumšajam noslēpumam, jo vairāk pakļauj riskam Simonu, kurš ir stindzinošo notikumu atslēga…

 

Sebastians Ficeks – populārākais vācu rakstnieks – ir iztēles rotaļu meistars, kura romāni tulkoti 30 valstīs. Autors sarakstījis jau sešpadsmit romānus, kas saņēmuši lasītāju augstāko vērtējumu. Pirmais romāns iznācis 2006. gadā, izraisot plašu interesi un izstumjot no populārāko grāmatu saraksta pat Da Vinči kodu. Šobrīd pasauli satricina autora jaunais romāns ACHNACHT, kuru drīzumā sagaidīs arī Latvijas lasītāji.

 

Grāmata, kas pilna ar iespaidīgiem un psiholoģiski precīziem cilvēka dabas novērojumiem.

The Times

 

No Ficeka romāniem aizraujas elpa, bet to sižets burtiski gāž no kājām.

Hārlans Kobens

 

No autora iesācēja Sebastians Ficeks vienā rāvienā ir pārtapis par rakstnieku, kuru apjūsmo neskaitāmi lasītāji. Ficeka vārds tagad ir pazīstams visā pasaulē, bet pēc viņa grāmatām cilvēki stāv rindā!

Literaturfest

 

 

Līdzīgas ziņas