Dena Brauna jaunais romāns SĀKUMS iznāks latviešu valodā 15. decembrī

Grāmatu izdevēja Apgāda Kontinents vēsturē šis darbs iezīmēsies kā visīsākajā laikā  izdotais romāns, par atskaites punktu ņemot tā iznākšanu pasaulē – šā gada 3. oktobrī.

 

Da Vinči koda autors

DENS BRAUNS

Sākums

 

Bilbao, Spānija
Roberts Lengdons, Hārvarda Universitātes simboloģijas un reliģiskās ikonoloģijas profesors, ierodas ultramodernajā Gugenheima muzejā Bilbao, kur paredzēts nozīmīgs pasākums – tur tiks pavēstīts par kādu atklājumu.

Edmonds Kiršs – viens no Lengdona pirmajiem studentiem Hārvarda Universitātē, miljardieris un futūrists, – grasās nākt klajā ar pārsteidzošu atklājumu, kas palīdzēs rast atbildi uz diviem būtiskākajiem jautājumiem par cilvēces pastāvēšanu.

Taču rūpīgi ieplānotais vakars pēkšņi pārvēršas haosā, un Kirša vērtīgajam atklājumam draud briesmas izgaist uz visiem laikiem…

Lengdons ir spiests izmisīgi bēgt no Bilbao kopā ar Ambru Vidalu, eleganto muzeja direktori, kura kopā ar Kiršu veidojusi šo provokatīvo pasākumu.

 

Labākajās stila tradīcijās Dens Brauns iesaista šajā romānā kodus, zinātni, reliģiju, vēsturi un arhitektūru. Hārvardas simbologs – profesors Roberts Lengdons nonāk bīstamās krustugunīs, meklējot atbildi uz cilvēces mūžīgajiem jautājumiem. Atbilde tiek atrasta, un tā ir šokējoša.

 

Sākums ir Dena Brauna līdz šim visģeniālākais un izklaidējošākais romāns.

 

 

Pasaules populārākais kriptotrilleru rakstnieks Dens Brauns zināms kā romānu Da Vinči kods, Inferno, Zudušais simbols, Eņģeļi un dēmoni, Maldu zona, un Ciparu cietoksnis autors.

 

 

Dens Brauns ir absolūts literatūras pasaules

fenomens, viens no vispieprasītākajiem

autoriem pasaules literatūrā.

The Washington Post                        

 

Dens Brauns māk sastindzināt lasītāju gaidās.

The Wall Street Journal

 

 

 

Līdzīgas ziņas