Laicīgi piesaki savu Dzejas dienu pasākumu

Lai paplašinātu Dzejas dienu norišu areālu, celtu pasākumu māksliniecisko daudzveidību un kvalitāti, aicinām līdz 2022. gada 22. decembrim individuālus autorus/projektu vadītājus, sabiedriskas organizācijas biedrības, bibliotēkas, muzejus un citas kultūras iestādes pieteikt savu pasākumu Dzejas dienām 2023.

Aicinām atsaukties darboties varošus un ieinteresētus projektu vadītājus/autorus ar idejām, kas būtu attīstāmas, piesaistot intelektuālus resursus meklējot attiecīgo finansējumu. Vienlīdz tiek gaidītas jau gatavas pasākumu ieceres. Informācija par tām ievērojami atvieglotu Latvijas pasākumu programmas veidošanu un dzīvi autoriem, kurus ieplānots uz šiem pasākumiem aicināt.

Līdzšinējā pieredze rāda, ka reizēm perspektīvi priekšlikumi Dzejas dienu pasākumiem nevar tikt kvalitatīvi īstenoti, ja tie uzrodas pēdējā brīdī, kad nav nedz laika, nedz iespēju šo ideju attīstībai. Tāpēc līdz 22. decembrim sagaidām no jums nelielu un reālistisku idejas aprakstu (1500 zīmes) brīvā formā, kam pievienota kontaktinformācija par idejas/projekta autoru. Pieteikumu izvērtēšana notiks līdz 2023. gada februārim.  Pieteikumi sūtāmi uz epastu: festivalsdzejasdienas@gmail.com

Līdzīgas ziņas

Dzejas dienas, Jaunumi LRS aptur “Dzejas ruporu” Publicēts: 10. November, 2023
Dzejas dienas, Jaunumi Pasniegta Dzejas dienu balva Publicēts: 15. September, 2023